Bijzonder wonen in de Antonius

Met respect voor de historie en met zichtbaar kerkelijk karakter wordt een bijzondere woonomgeving gevormd: De Antonius.

Een project dat bestaat uit 18 verschillende woningen, elk met een unieke uitstraling. Waar bijzonder wonen een nieuwe betekenis krijgt en heerlijk genieten de standaard is. Kies je voor De Antonius dan is jouw toekomst er één met een knipoog naar het verleden. De Antonius is een exclusief woonproduct met de uitstraling van toen en het wooncomfort van nu, en is karakteristiek gebouwd in Delfste school bouwstijl.

 

NU IN VERKOOP

De verkoop van appartementen van De Antonius is gestart! Deze 18 diverse en ruime appartementen hebben de kwaliteit van nieuwbouw in een historisch kerkgebouw.

Interesse tot aankoop van 1 van deze unieke appartementen?

 

Bekijk hier het actuele aanbod 

Hoe bijzonder is het om te wonen in een kerk? Heel bijzonder en dat benadrukken we dan ook graag door enkele bijzondere eigenschappen van de kerk te bewaren, zoals het ‘schip’ dat gehandhaafd blijft en bij de entree zal een kappelletje blijven bestaan, waar men nog altijd een kaarsje kan komen aansteken. De trap en lift zijn in de nieuwe situatie uit de centrale hal geplaatst. Hierdoor wordt juist de hoge centrale vrije ruimte (zoals die oorspronkelijk in de kerk aanwezig was) mooi gecombineerd met een eigentijdse uitstraling van de nieuwbouwdelen en worden er mooie accenten aan de gevel en onder het dak aangebracht die de kerkelijke vorm juist benadrukken.

Wonen in de Antonius?

Wil je wonen in de Antonius, schrijf je dan nu direct in met je eigen voorkeur(en)